Vi fortsätter bry oss om verktyget efter sista provkörningen

Vårt åtagande slutar inte med att den sista provkörningen är klar och godkänd. Innan verktyget slutligen skickas gör vi en leveranskontroll, vi ger nödvändig service efter produktionsstart och vi sparar alla underlag. Får du detta av din nuvarande leverantör?

Det är en skön känsla när den sista provkörningen är över och allt har gått problemfritt. Nu återstår bara en sak: Att få det färdiga formverktyget levererat så att produktionen kan köras igång. Projektet är dock inte avlutat för vår del eftersom nu börjar verktyget sitt liv hos kunden och vi är ständigt närvarande.
 

► Vår leveranskontroll sparar tid
När du får våra Kinatillverkade verktyg levererat till er har vi först genomfört en noggrann leveranskontroll. Vi har packat upp och rengjort verktyget från olja och smuts och stämt av så att det verkligen fungerar. En kvalitetssäkring som sparar tid och förkortar produktionsstarten.
 
► Nära till service i vår verkstad
Det är ett hårt liv för verktyget i formsprutan. Det är enorma krafter som kommer loss och verktyget blir med tiden utslitet. Då är det självklart bra att ha nära till vår fullmatade verkstad där vi återställer formen så att produktionen kan återupptas med så kort avbrott som möjligt. 
 
► Vi sparar alla underlag
För att få snabb service som sparar pengar är det avgörande att ha tillgång till alla underlag. Vi dokumenterar alla våra projekts ritningar, dokument och liknande handlingar. Det är en förutsättning för att vår service med ändringar, reparationer och underhåll ska bli effektiv. Då har vi snabb tillgång till alla data och kan påbörja uppdraget direkt. Ingen av våra kunder behöver lägga tid på att leta efter en ritning när nöden är som störst, den har vi alltid tillgänglig.

Ta en titt på ert senaste verktygsinköp.

1. Fick ni själva packa upp och lägga tid för att vara säkra på att allt i verktyget fungerade och var OK?
2. Har ni tillgång till en verktygskunnig verkstad som kan hjälpa er när problem uppstår?
3. Finns alla underlag när de behövs? Fick ni dokumenten eller har de försvunnit på vägen?
 
Ingen riktig koll på läget? Då ska du definitivt ta kontakt med
Fredrik Fransson eftersom du verkar behöva en formverktygsleverantör som du kan lita på!

Hur går dina tankar?