Allt fler lägger projekt hos oss, därför investerar vi och utökar vår maskinpark

Fler väljer oss för nytillverkning och service. Därför har vi investerat och kraftigt byggt ut vår maskinpark. Vi ökar vår kapacitet och frigör resurser, säger Johan Fransson, vår tekniske chef.

Under hösten har vi på Stålverktyg stärkt vår maskinpark och utökat med tre maskiner. 
 
- Det är en kraftfull satsning som vi nu gör, säger Johan Fransson som är teknisk chef. Anledningen är att fler lägger sin verktygsproduktion hos oss och andelen serviceuppdrag ökar. Därför investerar vi i maskinparken.
 
Vi ser allt fler kunder väljer att lägga sin verktygstillverkning hos oss här i Forsheda vilket är ett tydligt bevis på hur framgångsrikt vårt helhetsgrepp är, från idé till tillverkning och service. Satsningen gör att vi mer flexibelt kan åta oss fler projekt inom nytillverkning. Det gäller också för vår service, alltså ÄRU som står för Ändring, Reparation och Underhåll.
 
- Vi ökar vår kapacitet som kortar ledtiden i projekten, berättar Johan. Vi frigör resurser för att snabbare hjälpa våra kunder till exempel med service där akuta reparationer ofta är brådskande.
 

Tre kraftfulla maskininvesteringar

Maskinparken i Forsheda har fått tre nya medlemmar:
femaxlig fräs, vår andra i verkstaden
sänkgnist, vår tredje
höghastighets elektrodfräs, nu har vi två.

Vi står nu bättre rustade vilket också stärker oss på marknaden. Kontakta oss gärna inför kommande projekt eller om ni behöver återställa verktyg med vår service.

Kommentera gärna: