Välkommen Benny! Vår nya projektledare med koll på hela processen

Han har mer än 20 års erfarenhet av formtillverkning, både i verkstaden och som projektledare. Möt vårt senaste tillskott, problemlösaren Benny Johansson som lotsar kunden fram till bästa resultat.

Nu i oktober har vi stärkt vår organisation och anställt Benny Johansson. I mer än 20 år har han jobbat med formtillverkning och samlat en rik erfarenhet och kompetens hur effektiv produktion ska ske. Benny började som verktygsmakare, fortsatte som konstruktör inom CAD och har därefter arbetat som projektledare och haft hand om försäljning.  
 
- Jag har jobbat med alla steg i processen som spänner från idéstadiet till produktionsklart formverktyg, berättar han.
 
Under åren har han deltagit i ett stort antal projekt inom flera affärsgrenar och lyfter särskilt fram fordonsbranschen. På visitkortet står teknisk säljare och projektledning.
 
- Jag är delaktig från första kundkontakt och offerter innan vi får ordern fram till skarpt läge och tillför kunskap så att plastdetaljen blir så bra att den passar slutkundens krav och att den går att tillverka i ett formverktyg.
 
En problemlösare som ser till att kunden får hög verktygskvalitet så att produktionen blir som man förväntar sig. Men det är inte enbart nya verktyg som gäller för Benny. Lika viktigt är att hjälpa kunden med ÄRU, alltså vårt serviceutbud av ändringar, reparationer och underhåll. De uppdragen förmedlar han vidare till verkstaden och den tekniske chefen.
 
När Benny inte ägnar sig åt att hjälpa kunder med högkvalitativa verktyg tillbringar han tid tillsammans med familjen som består av hustru och två tonåringar. Han uppskattar utomhusaktiviteter och kopplar av med fiske, fotografering, spelar golf och tar en tur med skidorna i vintertid både utför och i horisontalt läge.
 
Benny håller alltså koll på formen både i jobbet och på fritiden.
 

Kommentera gärna: