Känner du till hela vår kapacitet i verkstaden?

Nytillverkning och service är bara en del av det dagliga arbetet i vår verkstad. Vi har fler strängar att spela på, fler resurser som förenklar för våra kunder. Till exempel servicebilen. Här är allt om våra möjligheter.

Nytillverkning av högkvalitativa formverktyg i maskinparken och vår fullmatade service är beroende av att vi har kapacitet. Har du koll på alla våra möjligheter? Här är de, allt för att du ska känna dig trygg i våra projekt, från tillverkning till service.
 
Ny 5-axlig fräs, en riktig kapacitetshöjare
Högpresterande och kraftfull i den större klassen, kommer att installeras efter sommaren i år 2022 och ökar markant vår kapacitet där vi kan hantera större verktyg, till vikt och storlek och gör oss mer flexibla. En pärla i vår fullmatade maskinpark däribland gnist och andra typer av bearbetningsmaskiner.
 
Truck och travers som lyfter 10 ton
Två betydelsefulla medspelare i verkstaden är vår truck och travers som lyfter upp till 10 ton per formhalva. Blir allt viktigare eftersom vår nya fräs kan hantera större verktygsvikter.
 
Vår egen formspruta kortar ledtiden
Vi tillverkar formverktyget och då är det en god idé att vi också provkör det i vår formspruta. En perfekt kombination som direkt ger dig utfallsprover under produktionsriktiga förhållanden. Snabb utvärdering och vi justerar för en ny provkörning. Enklare än så kan det inte bli.
 
Svetsning med hög precision
Vår avancerade lasersvets är unik och är en fantastisk tillgång i vår service, till exempel vid reparationer eller verktygsändringar. Dessutom har vi TIG-svets för andra typer av svetsningar.
 

Servicebilen ger snabb hjälp på plats
Nästan varje dag är vår servicebil ute på besök hos kunderna för att hjälpa till med vår expertkunskap. Vi kan också direkt utföra en åtgärd.
 
Vi kan vår sak i mer än 60 år
Den viktigaste resursen är våra medarbetare som är kreativa, hittar lösningar och har djup erfarenhet. En förutsättning för att kunderna ska kunna dra full nytta av vår kapacitet. För vi kan vår sak.
 
En kapacitet som underlättar ditt projekt hos oss och gör oss till ett bra val för kunderna under många år. Ett tryggt val.

Hur går dina tankar om vår service?