Möt vår nye vd Fredrik Fransson
Därför är kundtryggheten viktig för mig

Jag är Stålverktygs nya vd från årsskiftet. För mig är det viktigt att utveckla tryggheten för våra kunder i varje projekt.

Därför har vi genomfört flera satsningar och stärkt kompetensen.

Från den 1 januari i år har jag tagit över som vd för Forsheda Stålverktyg. Som du säkert känner till blev jag och min bror Johan Fransson majoritetsägare i höstas. Vi kände oss hedrade över att bli tillfrågade om vi ville ta över som största ägare av företaget. Det är ärofyllt och vi känner tacksamhet över att få utveckla Stålverktyg vidare. Anders och Tomas kommer att vara ett viktigt bollplank i vårt arbete.
 
Kunden ska alltid känna sig trygg i våra projekt. Från de första diskussionerna tills att formverktyget är provkört och klart för leverans är det viktigt för oss att kvaliteten säkras i varje steg av värdekedjan. Det symboliseras också av vår nya bild där två händer omsluter ett verktyg. Med trygghet följer en enklare och kostnadseffektivare arbetsgång och produkten kommer snabbare ut på marknaden.
 
Därför har vi breddat vår kompetens genom att rekrytera nyckelpersoner som ger värdefull kunskap och erfarenhet. Vi har också uppgraderat vår kvalitetsstandard till ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Det är också ett led i vårt arbete för att stärka kundtryggheten. Läs mer om certifieringen här på vår nya hemsida, som är kraftigt uppgraderad med ett helt nytt utseende.
 
Vår position på marknaden stärks och det är vi mycket stolta över. Vi får förfrågningar från kunder som vi idag inte har någon relation till, kunder som söker en kvalificerad verktygstillverkare. Orderstocken är god, flera projekt pågår hos våra leverantörer i Kina och vi har nytillverkning här hemma i Forsheda samt servicejobb i verkstaden med underhåll och reparationer.
 
Vi är glada över att få ha med dig på vår spännande resa och hoppas vi ses på Plastteknik i maj.
 
Fredrik Fransson

Kommentera gärna: