Dra nytta av vår breda service – inte bara ändringar

Vår service är bred och omfattar inte bara ändringar utan även reparationer och underhåll av formverktyget. Vi kallar det ÄRU. En kompetent och snabb hjälp vid en akut kris, när verktyget behöver uppdateras efter ny information eller ska smörjas upp för att öka livslängden. Ring gärna vår teknikchef Johan Fransson!

Vår verkstad är hjärtat i vår verksamhet. Där tillverkar vi formar i olika avancerade nivåer, testar i vår egen formspruta, gör grundliga leveranskontroller av importerade verktyg och har ett bra servicepaket där vi tar hand om formverktyget. Nyligen har vi kraftigt uppgraderat vår maskinpark.
 
I vår verkstad bygger vi vidare på vår kunskapsbas och erfarenheterna växer. Tillsammans är vi starka, som vår nyanställde Marcus Fahlén uttrycker det. Och visst är det så, vi är ett sammansvetsat team där vår specialkunskap kring formverktyg och produktion är vårt starkaste kort.
 
Det är därför som kunder återkommer till oss, oavsett om det är nya uppdrag eller service av ett befintligt verktyg. Därför har vi alltid en öppen och rättfram dialog där vi ställer vårt kunnande till kundens förfogande. Allt för att underlätta produktionen så att produkten snabbare kommer ut på marknaden.
 
Vår service är därför viktig för dig som kund. Får du samma höga servicenivå av din nuvarande verktygsleverantör? Inte?
 
Då ska du höra av dig till vår teknikchef Johan Fransson,
ring gärna på 0370 510 505.

Kommentera gärna: